• EN
  • BAŞVUR
  • PROFESYONEL EĞİTİMLER
    • Eğitim Programlarımız
      • Profesyonel Eğitimler Anasayfa
      • Profesyonel Aşçılık
      • Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
      • Yiyecek İçecek İşletmeciliği
      • Profesyonel Barista
      • Chef & Owner Profesyonel Aşçılık
      • Chef & Owner Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik
      • Smart Chef
    • Yabancı Öğrenciler İçin Eğitim
      • Eğitim
      • Konaklama
      • Yabancı Öğrenci Kabul Şartları
    • Staj ve Kariyer
      • Staj Lokasyonları
      • İspanya'da Staj
      • Kariyer (İş Arayanlar)
      • Mezunlar Platformu (Eleman Arayanlar)
    • Yurtdışında Eğitim Olanakları
    • Akreditasyonlar
    • Eğitmen Kadrosu
    • Başvuru
      • Başvuru Formu
      • Eğitim Ücretleri
      • Kayıt Belgeleri
      • Akademik Takvim
  • WORKSHOPLAR
    • Workshoplar Anasayfa
    • Dönemlik Workshoplar
      • Kategoriler
      • Tarifname Aşçılık
      • Tarifname Pastacılık
      • Tarifname İtalyan Mutfağı
      • Kahve Eğitimi
    • Günlük Workshoplar
      • Kategoriler
      • Workshop Takvimi
      • Çocuklar ve Gençler
      • Workshoplar Hakkında
      • Workshop Fotoğraf ve Videoları
  • KURUMSAL ÇÖZÜMLER
    • Kategoriler
    • Consulting & Innovation
    • Parti & Organizasyon
    • Rent a Chef
    • Şirketçe Pişiriyoruz
    • Ürün Lansmanı
    • Gourmet&Styling Creative Studio
  • EKS CATERING
  • HAKKIMIZDA
    • Eyüp Kemal Sevinç
    • EKS Mutfak Akademisi
    • WACS Hakkında
    • Kütüphane
    • Mutfak Nostaljisi
    • Danışman Kurulu
    • İş Ortaklarımız
  • EKS DİJİTAL
    • EKS Mutfak TV
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Tarifler
    • Blog
  • İLETİŞİM

BAŞVUR

POLONEZ'İN HEM GLUTENSİZ HEM DE MİNİ PAKETLERİ RAFLARDA !

2019-09-12 17:24:45

Şarküteri et ürünleri alanında sunduğu birbirinden farklı ve kaliteli lezzetler ile Polonez, glüten hassasiyeti olan çölyak hastalarını da unutmuyor. Bu kişilerin rahatlıkla tüketebileceği glütensiz çemensiz pastırma, füme et, jambon, kavurma, salam (hindi ve macar salam), sucuk ve sosis gibi ürünleri tüketiciler ile buluşturan Polonez, glütensiz ailesini Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişletti. Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy; “gıda alışverişi yaparken, paketlerin üzerindeki etiketlerde yer alan bilgileri okumak sağlıklı yaşam açısından hayati önem taşıyor” diyor ve ekliyor; “gıda tüketiminde alerjimiz ya da hassasiyetimiz olan içeriklerin aldığımız üründe olup olmadığına dikkat etmek zorundayız. Aksi takdirde sağlığımızı tehlikeye atmış oluyoruz. Biz de özellikle glüten intoleransı olan kişiler için paketlerimiz üzerine kolaylıkla görülebilecek şekilde “glütensiz” ibaresi koyduk. Glütensiz diyet yapanlar için hayatı kolaylaştırmaya çalıştık.”

 

Reyonlarda glütensiz etiketini takip edin

Yüksek protein içeriği, düşük yağ oranıyla vazgeçilmez lezzetleri tüketiciler ile buluşturduklarını belirten Polonez Genel Müdürü Andaç Günsoy, “Sektörümüzde ilkleri başarırken, tüketicilere de yenilikçi ürünlerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Yeni ürünlerimiz sayesinde herkesin Polonez ürünlerinin lezzetini tadabilmesini sağlıyoruz. Glütensiz amblemleriyle raflarda yerini alan ürünlerimiz, enfes lezzetler sunmanın yanı sıra bilinçli tüketimin de önünü açıyor. Geniş ürün ailemiz sayesinde hem çölyak hastalarına hem de glütensiz beslenmek isteyen tüketicilerimize birden çok seçenek sunuyoruz. Glütensiz diyet yapan kişilerin özel içerikli bu gıdaları her yerde ve ulaşılabilir fiyatlarla bulması çok güç. Bu alanda çeşitliliğin de az olduğunu tespit ettik ve çemenli pastırma dışındaki tüm ürünlerimizi glütensiz olarak raflara taşıdık. Artık mini paketlerimizdeki ürünlerimizde de glütensiz amblemi bulunuyor. Tüketicilerimizin alışverişlerini yaparken bu etikete dikkat etmesini rica ediyoruz ” dedi.

İlgili Yazılar

2020’NİN BESLENME TRENDLERİ

GASTRONOMİDE MESLEKİ ETİK

Bize e-posta adresinizi bırakın ve sosyal medya hesaplarımızı takip edin, herkesten önce sizin haberiniz olsun.


  • PROFESYONEL EĞİTİMLER
  • Eğitim Programlarımız
  • Profesyonel Aşçılık
  • Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
  • Yiyecek İçecek İşletmeciliği
  • Profesyonel Barista
  • Chef & Owner Profesyonel Aşçılık
  • Chef & Owner Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik
  • Smart Chef
  • Yabancı Öğrenciler İçin Eğitim
  • Eğitim
  • Konaklama
  • Yabancı Öğrenci Kabul Şartları
  • Staj ve Kariyer
  • Staj Lokasyonları
  • İspanya'da Staj
  • Kariyer (İş Arayanlar)
  • Mezunlar Platformu (Eleman Arayanlar)
  • Yurtdışında Eğitim Olanakları
  • Akreditasyonlar
  • Eğitmen Kadrosu
  • Başvuru
  • Başvuru Formu
  • Eğitim Ücretleri
  • Kayıt Belgeleri
  • Akademik Takvim
  • WORKSHOPLAR
  • Dönemlik Workshoplar
  • Tarifname Aşçılık
  • Tarifname Pastacılık
  • Tarifname İtalyan Mutfağı
  • Kahve Eğitimi
  • Günlük Workshoplar
  • Workshop Takvimi
  • Çocuklar ve Gençler
  • Workshoplar Hakkında
  • Workshop Fotoğraf ve Videoları
  • KURUMSAL ÇÖZÜMLER
  • Consulting & Innovation
  • Parti & Organizasyon
  • Rent a Chef
  • Şirketçe Pişiriyoruz
  • Ürün Lansmanı
  • Gourmet&Styling Creative Studio
  • EKS CATERING
  • Özel Davetler
  • Kurumsal Etkinlikler
  • HAKKIMIZDA
  • Eyüp Kemal Sevinç
  • EKS Mutfak Akademisi
  • WACS Hakkında
  • Kütüphane
  • Mutfak Nostaljisi
  • Danışman Kurulu
  • İş Ortaklarımız
  • KVKK
  • Çerez Politikamız
  • EKS DİJİTAL
  • EKS Mutfak TV
  • Fotoğraflar
  • Videolar
  • Tarifler
  • Blog
  • İLETİŞİM

© 2019 EKS Mutfak Akademisi. Tüm Hakkı Saklıdır.

SİTE HARİTASI