Tarifname Aşçılık

Yeni bir gelecek için EKS...


EĞİTİM DÖNEMİ


EĞİTİM SÜRESİ

8. Hafta


EĞİTİM ÜCRETİ

12.000 

.8 hafta olarak hazırlanan Temel Aşçılık Programı aşçılığın temel tekniklerini ve uygulamalarını öğrenmek isteyen mutfak tutkunları için tasarlanmış bir programdır. Ders saatleri çalışan kişiler düşünülerek is çıkış saatlerine uygun olarak planlanmıştır.

Eğitim Programı

1. HAFTA

  • Bıçak Kullanma Ve Doğrama Teknikleri
  • Mıse An Place Hazırlama / Çorbalar Ve Soslar.

2. HAFTA

  • Tavuk Ve Pişirme Metodları

3. HAFTA

  • Et Çeşitleri Ve Pişirme Teknikleri.

4. HAFTA

  • Deniz Ürünleri Hazırlama Ve Pişirme Yöntemleri

5. HAFTA

  • Taze Makarnalar Ve Sosları

6. HAFTA

  • Pilavlar Ve Pişirme Teknikleri
  • Risotto Yapımı

7. HAFTA

  • MEZE VE ZEYTİNYAĞLILARI HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ

8. HAFTA

  • DÜNYA MUTFAKLARINDAN SEÇMELER

  • * Ücret iadesi yoktur.
  • * Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.

WORKSHOP TAKVİMİ