• EN
  • BAŞVUR
  • PROFESYONEL EĞİTİMLER
    • Eğitim Programlarımız
      • Profesyonel Eğitimler Anasayfa
      • Profesyonel Aşçılık
      • Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
      • Yiyecek İçecek İşletmeciliği
      • Profesyonel Barista
      • Chef & Owner Profesyonel Aşçılık
      • Chef & Owner Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik
      • Smart Chef
    • Yabancı Öğrenciler İçin Eğitim
      • Eğitim
      • Konaklama
      • Yabancı Öğrenci Kabul Şartları
    • Staj ve Kariyer
      • Staj Lokasyonları
      • İspanya'da Staj
      • Kariyer (İş Arayanlar)
      • Mezunlar Platformu (Eleman Arayanlar)
    • Yurtdışında Eğitim Olanakları
    • Akreditasyonlar
    • Eğitmen Kadrosu
    • Başvuru
      • Başvuru Formu
      • Eğitim Ücretleri
      • Kayıt Belgeleri
      • Akademik Takvim
  • WORKSHOPLAR
    • Workshoplar Anasayfa
    • Dönemlik Workshoplar
      • Kategoriler
      • Tarifname Aşçılık
      • Tarifname Pastacılık
      • Tarifname İtalyan Mutfağı
      • Kahve Eğitimi
    • Günlük Workshoplar
      • Kategoriler
      • Workshop Takvimi
      • Çocuklar ve Gençler
      • Workshoplar Hakkında
      • Workshop Fotoğraf ve Videoları
  • KURUMSAL ÇÖZÜMLER
    • Kategoriler
    • Consulting & Innovation
    • Parti & Organizasyon
    • Rent a Chef
    • Şirketçe Pişiriyoruz
    • Ürün Lansmanı
    • Gourmet&Styling Creative Studio
  • EKS CATERING
  • HAKKIMIZDA
    • Eyüp Kemal Sevinç
    • EKS Mutfak Akademisi
    • WACS Hakkında
    • Kütüphane
    • Mutfak Nostaljisi
    • Danışman Kurulu
    • İş Ortaklarımız
  • EKS DİJİTAL
    • EKS Mutfak TV
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Tarifler
    • Blog
  • İLETİŞİM

BAŞVUR

UZAY ARACI BOMONTİ’ YE İNDİ!

2019-07-12 12:12:51

Bomonti’de hareketlenme devam ediyor. Son dönemlerde sosyalleşme ve buluşma merkezi haline gelen Bomonti’nin en yeni üyesi, Kozmonot.

Kozmonot, hem çok farklı, ferah ve eğlenceli bir ülkedeymiş hissi veren bir atmosfer hem de Topağacı’ndan tanıdığımız, sevdiğimiz pub kültürünün biraz daha farklılaştırılmış hali ile Bomonti’de yerini aldı.

 

BOMONTİ’ YE YAPILAN İLK UZAY YOLCUĞU

"Milenyal bir Pub Tavrı; Kozmonot”

Apollo 11’den ilhamla tasarlanan ikinci şube, pub kültürüne yeni bir sosyal duruş kazandırıyor.

 

Bugüne kadar İstanbul’un pek çok mekanında yarattıkları farklı dekor anlayışlarıyla mimariye bambaşka bir soluk getiren Mimar Göksu Şener ve Reklamcı Zümre Humbaracıbaşı, yine çok konuşulacak bir tema ile “Kozmonot”u Teşvikiye Topağacı’ndan sonra Bomonti’de açtı.

 

Cozy bir bahçe alanına sahip Kozmonot Bomonti, arka bahçesinde 110,ön bahçesinde 60 kişilik oturma kapasitesi ile kalabalık grupları rahatlıkla ağırlayabiliyor. Dekorasyonunda sıradanlıktan uzak, farklı ve merak uyandıran ayrıntılar barındıran mekan, tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor!

 

Dekorasyonda bulunan her bir parçanın birbiriyle uyum içinde olmasına özen gösterilen Kozmonot’ta, arka bahçede bulunan şömine köşesinden, tuvaletlerin farklı tasarımına, fıçıların aktığı bir tüpe ve konsepte uygun sandalyelere kadar her şey özel olarak tasarlandı.

Kozmonot Bomonti, farklı konsepti ve dekorunun yanı sıra özel olarak hazırladığı yemek ve bar menüsü ile misafirlerini ağırlıyor.Mekanda 100 ve üzeri çeşit bira,birbirinden farklı tekniklerle hazırlanmış kokteyl menüsü ve dahası yer alıyor. Mutfak, sabah kahvaltı çeşitleriyle başlayıp, öğle saatleri özel bir menü ve akşam saatlerinde flatbreadlerden salatalara ,kendine has soslarıyla servis edilen burgerlerden vejeteryanlar ve veganlar için hazırlanmış lezzetlere kadar geniş bir alternatif sunuyor. Aynı zamanda açık mutfak konseptiyle de ne yediğini bilmek isteyen, yediklerini önemseyen misafirlerine canlı mutfak şovu yaşatıyor!

İlgili Yazılar

TREND ROTASI; HOPDADDY

Bize e-posta adresinizi bırakın ve sosyal medya hesaplarımızı takip edin, herkesten önce sizin haberiniz olsun.


  • PROFESYONEL EĞİTİMLER
  • Eğitim Programlarımız
  • Profesyonel Aşçılık
  • Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
  • Yiyecek İçecek İşletmeciliği
  • Profesyonel Barista
  • Chef & Owner Profesyonel Aşçılık
  • Chef & Owner Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik
  • Smart Chef
  • Yabancı Öğrenciler İçin Eğitim
  • Eğitim
  • Konaklama
  • Yabancı Öğrenci Kabul Şartları
  • Staj ve Kariyer
  • Staj Lokasyonları
  • İspanya'da Staj
  • Kariyer (İş Arayanlar)
  • Mezunlar Platformu (Eleman Arayanlar)
  • Yurtdışında Eğitim Olanakları
  • Akreditasyonlar
  • Eğitmen Kadrosu
  • Başvuru
  • Başvuru Formu
  • Eğitim Ücretleri
  • Kayıt Belgeleri
  • Akademik Takvim
  • WORKSHOPLAR
  • Dönemlik Workshoplar
  • Tarifname Aşçılık
  • Tarifname Pastacılık
  • Tarifname İtalyan Mutfağı
  • Kahve Eğitimi
  • Günlük Workshoplar
  • Workshop Takvimi
  • Çocuklar ve Gençler
  • Workshoplar Hakkında
  • Workshop Fotoğraf ve Videoları
  • KURUMSAL ÇÖZÜMLER
  • Consulting & Innovation
  • Parti & Organizasyon
  • Rent a Chef
  • Şirketçe Pişiriyoruz
  • Ürün Lansmanı
  • Gourmet&Styling Creative Studio
  • EKS CATERING
  • Özel Davetler
  • Kurumsal Etkinlikler
  • HAKKIMIZDA
  • Eyüp Kemal Sevinç
  • EKS Mutfak Akademisi
  • WACS Hakkında
  • Kütüphane
  • Mutfak Nostaljisi
  • Danışman Kurulu
  • İş Ortaklarımız
  • KVKK
  • Çerez Politikamız
  • EKS DİJİTAL
  • EKS Mutfak TV
  • Fotoğraflar
  • Videolar
  • Tarifler
  • Blog
  • İLETİŞİM

© 2019 EKS Mutfak Akademisi. Tüm Hakkı Saklıdır.

SİTE HARİTASI