Yeni bir gelecek için EKS...

BAŞVUR

YAŞ ARALIĞI


EĞİTİM SÜRESİ


EĞİTİM ÜCRETİ

Eğitim Programı
  • Kahvenin Tarihi
  • Genel Kahve Bilgileri (Arabica – Robusta)
  • Yetiştirici Ülkeler ve Özellikleri
  • Kahve Demleme Teknikleri – Espresso
  • Kahve Demleme Teknikleri – Filtre Kahve
  • Kahve Demleme Teknikleri – Türk Kahvesi
  • Kahve Kavrulması Temel Bilgiler
  • Kahve Tadımlama Temel Bilgiler
  • Kahve Öğütme ve Değirmen Kalibrasyon
  • Espresso Makinesi Çalışma Prensibi Temel Bilgiler
  • Temel Süt İşleme Teknikleri
  • Espresso Yapımı Uygulama
  • Kahve Hasat, Proses ve İşleme Adımları
  • Yörelerin detay özellikleri ve kahve karakter yapıları
  • Kavurma Profilleri , Farklılıkları, Detayları, Lezzete Etkileri
  • 3th Wave Demleme Teknikleri (V60, Chemex,Aeropress,Cold Drip)
  • İleri derece espresso teknikleri
  • Espresso bazlı içecek tarif ve detayları, uygulamaları
  • Kahve Tadımı Detay ve Uygulaması (Cupping)
  • Kahve Reçete kahve Yapım Uygulamaları (İkinci Gün)
  • Türk Kahvesi Detay Bilgilendirmeler
  • Menü Reçetelendirme ve birim maliyet hesaplama detayları
  • Kahve Makinesi teknik detaylandırma & problem çözme incelemeleri
  • Workshop uygulamaları

BUNLARI DA İNCELEYİN

Akademik Takvim
Staj Lokasyonları
Yurtdışı Eğitim