GENÇ ŞEFLER MUTFAKTA

22 HAZİRAN 2019

15:00 - 18:00

WORKSHOP ÜCRETİ

KİŞİ BAŞI : 140 TL

WORKSHOP İÇERİĞİ

NICOISE SALATASI
SOMONLU VE HARDALLI BRUSCHETTA
CAPRESE BURGER, PESTO SOS İLE
PROFİTEROL (İKRAM)

 

Etkinlik 3 saat sürmektedir.

Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setuplar halinde çalışılmaktadır.

Atölyemiz min. 10 kişi ,max. 20 kişiliktir. 

Önemli Bilgiler
* Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Etkinlik 12-18 yaş grubu gençleri kapsamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır. * Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* EKS Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.