EKS Mutfak Akademisi'nde 8 Haftalık Temel Aşçılık Dersleri Başladı

EKS Mutfak Akademisi'nde 8 Haftalık Temel Aşçılık Dersleri Başladı

EKS Mutfak Akademisi

Temel Aşçılık Programında neler var?

1.HAFTA

Bıçak seçme ve kullanma teknikleri

Temel sebze ve meyve kesimleri

Pişirme teknikleri (su yardımı ile)

Pişirme teknikleri (kuru sıcaklık yardımı ile)

Pişirme teknikleri (yağ yardımı ile)

Koyulaştırıcılar ve Bağlayıcılar

 2.HAFTA

Detaylarıyla tavuk işleme ve pişirme teknikleri

Tarifler

 3.HAFTA

Kırmızı etler ve pişirme teknikleri

Tarifler

4.HAFTA

Deniz mahsulleri (balık) seçim yapmak

Deniz mahsulleri (diğer) seçim yapmak

Kesimler ve temizleme

Pişirme teknikleri

Soslar

Tarifler

 5.HAFTA

Pilavlar, temel pişirme teknikleri

6.HAFTA

El yapımı makarnalar

Makarna sosları

 7.HAFTA

Zeytinyağlılar (alaturka)

Zeytinyağlılar (Akdeniz)

8.HAFTA

Ekmekçilik

Temel hamurlar ve hazırlık

Pişirme teknikleri

Kekler
Tarifler

Temel Aşçılık eğitimimiz toplamda 8 haftadan oluşmaktadır. İsteyenler ilk 4 haftasını alıp eğitimini sonlandırabilirler. Daha detaylı eğitim almak isteyenler toplamda 8 hafta eğitim almaktadır.


4 hafta; 500 TL
8 hafta;1000 TL
Kayıt yaptırmak için 0216 325 15 00 numaralı telefondan ulaşabilir veya info@hobimlezzet.com a mail gönderebilirsiniz.

Adres bilgileri; EKS Mutfak Akademisi

Koşuyolu, Mehmet Akfan Sok. No:3-5/2 Kadıköy/ İstanbul