TARİFNAME TEMEL EKMEKÇİLİK 3.DERS
WORKSHOP İÇERİĞİ
Ekmek yapımı konusunda kendisini geliştirmek isteyen; ekmek yapımına dair incelikleri öğrenmek ve deneyimlemek isteyen mutfak meraklıları için her ayın ilk Cumartesi günü başlayan Temel Ekmekçilik eğitiminin tüm inceliklerini Uzman şeflerden öğrenecek ve mutfağınızı keşfedeceksiniz. 4 hafta boyunca haftasonu açtığımız Temel Ekmekçilik eğitimiyle hem mutfağınızı hem de yazınızı renklendirin. Mutfağınıza getireceğiniz yeniliklerle yaptığınız her lezzet sizi ve mutfağınızı vazgeçilmez kılsın istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.
- FOUGASSE
- TAHİNLİ ÇÖREK
- YARI EKŞİ MAYALI EKMEK
- TOST EKMEĞİ
- KURU DOMATES DİLİM ZEYTİNLİ ROLL EKMEK
- TAHILLI KÖY EKMEĞİ
- GLUTENSİZ EKMEK KURU MEYVELİ
- PASTANE POĞAÇASI
- FOCCACİA
- BATON SALE
Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
Eğitim dili Türkçe’dir.
Eğitimlerimizin tamamında 18 yaş sınırı bulunmaktadır. Çocuk Şefler 09-12, Genç Şefler ise 13-17 yaş
grubunu kapsamaktadır. Diğer workshoplarda belirtilen yaşın altında katılımcı ne yazık ki kabul
edemiyoruz.
Eğitimlerimiz doğal afetler ve hava koşullarına bağlı olarak iptal edilebilmektedir. Bu durumda Biletix sizinle iletişime geçecektir.
EKS Mutfak Akademisi dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Tarifname Aşçılık& Pastacılık& Ekmekçilik Eğitimlerimizde en az 3 gün önceden bilgi verdiğiniz taktirde telafi verilmektedir.