TARİFNAME İTALYAN MUTFAĞI LEZZETLERİ 2.DERS
WORKSHOP İÇERİĞİ
2. Hafta: El Yapımı Makarnalar
Konu:
Taze makarna saklama koşulları
Evde hamur açma teknikleri
Kolay sos yapma yöntemleri
Menü:
Makarna hamuru nasıl yapılır?
Mantarlı ve tavuklu fettuccine
Peynirli ve cevizli ravioli
Akdeniz yeşillikleri salatası (İkram)
Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
Eğitim dili Türkçe’dir.
Eğitimlerimizin tamamında 18 yaş sınırı bulunmaktadır. Çocuk Şefler 09-12, Genç Şefler ise 13-17 yaş
grubunu kapsamaktadır. Diğer workshoplarda belirtilen yaşın altında katılımcı ne yazık ki kabul
edemiyoruz.
Tarifname Aşçılık& Pastacılık Eğitimlerimizde en az 3 gün önceden bilgi verdiğiniz taktirde telafi verilmektedir.
Eğitimlerimiz doğal afetler ve hava koşullarına bağlı olarak iptal edilebilmektedir. Bu durumda Biletix sizinle iletişime geçecektir.
EKS Mutfak Akademisi dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Tarifname Aşçılık& Pastacılık Eğitimlerimizde en az 3 gün önceden bilgi verdiğiniz taktirde telafi verilmektedir.