
YAŞ ARALIĞI
18 - 45

EĞİTİM SÜRESİ
6 ay

EĞİTİM ÜCRETİ
15.000 TL
(Fiyata KDV ve eğitim seti dahildir)
Zorunlu eğitimini tamamlamış, profesyonel olarak aşçılık veya pastacılık ve ekmekçilik mesleğini yapmak isteyen adaylara gerekli teknik ve mesleki bilgileri vermek, mesleki yeterliliklerini sürdürmek konusunda farkındalık yaratmak ve profesyonel davranış kazanımları sağlamak amacıyla verilmekte olan bir eğitimdir. Eğitimin ilk 2 haftasında öğrenciler akademimizde haftanın 5 günü 09-17 saatleri arasında eğitim görürler. Sonraki haftalarda 1 gün Akademimizde, 5 gün staj yerlerinde iş başı eğitim şeklindedir.
Katılımcılarımıza Vereceğimiz Sertifikalar
- Worldchefs Commis Chef sertifikası
- Zorunlu Hijyen belgesi
- Zorunlu İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi
- Gıda Güvenliği üzerine uluslar arası HACCP sertifikası
- EKS Mutfak Akademisi Profesyonel Aşçılık/Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik sertifikası
- Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurs bitirme belgesi
Akademimizdeki eğitim takvimi farklı olmakla birlikte, içerik olarak “Profesyonel Aşçılık” eğitimindeki gibi olup yine 256 saattir. Ancak “Profesyonel Aşçılık” eğitiminde 16 haftaya yayılmış olan 256 saatlik eğitim, “Commis Chef Aşçılık” eğitiminde 26 haftaya yayılmıştır. Çünkü 2 haftalık yoğun eğitimden sonra öğrenciler sonraki haftalarda sadece 1 gün akademimizde eğitim görüp diğer günler staj yaparlar. 24 hafta boyunca haftanın 5 günü yapacakları staj ile öğrencilerimiz 5 yıldızlı otel veya lüks restoranların birinde tecrübe kazanma fırsatı bulurlar.
Eğitim içeriği için “Profesyonel Aşçılık” sayfamızı inceleyebilirsiniz.
EĞİTİM SETİ
EKS Aşçı Ceketi (2 Adet), Aşçı Önlüğü (2 Adet), Aşçı Kepi (1 Adet), Ceyo Marka Terlik (1 Adet), 8’li, Kılıflı Bıçak Seti, EKS Sırt Çantası, EKS Defter