GENÇ ŞEFLER MUTFAKTA
WORKSHOP İÇERİĞİ
SOMONLU SEZAR SALATASI, TAZE BAHARATLI KRUTON İLE
RICOTTA PEYNİRLİ TOZ BADEMLİ RAVIOLI, PESTO SOS İLE
TIRAMISU, KARAMEL SOS İLE
Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setuplar halinde çalışılmaktadır.
Atölyemiz min. 10 kişi ,max. 20 kişiliktir.
Önemli Bilgiler
* Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Etkinlik 12-18 yaş grubu gençleri kapsamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır. * Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* EKS Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.