ETLER VE PİŞİRME TEKNİKLERİ

26 MAYIS 2022

19:00 - 22:00

WORKSHOP ÜCRETİ

600 TL

WORKSHOP İÇERİĞİ

TAZE BAHARATLI DANA LOKUM, TEREYAĞLI PATATES PÜRESİ İLE

DANA ŞİNİTZEL

SALAD BİSTECCA

PANNA COTTA

 

Etkinlik 3 saat sürmektedir.

Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setuplar halinde çalışılmaktadır.

Atölyemiz max. 10 kişiliktir. 

Önemli Bilgiler
* Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır. * Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* EKS Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.