ETLER VE PİŞİRME TEKNİKLERİ

20 MART 2020

19:00 - 22:00

WORKSHOP ÜCRETİ

300 TL

WORKSHOP İÇERİĞİ

Et Pişirmede Uzmanlaşmak İsteyenlere!

Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 22 Mart Cuma 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!

ROAST BEEF (CHEF DEMO)

TAZE BAHARATLI IZGARA ANTRİKOT

PORÇİNİ MANTARLI FİRİK BULGUR PİLAVI

SALAD BISTECCA

ORMAN MEYVELİ PANNA COTTA (İKRAM)

 

Etkinlik 3 saat sürmektedir.

Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setuplar halinde çalışılmaktadır.

Atölyemiz min. 10 kişi ,max. 20 kişiliktir. 

Önemli Bilgiler
* Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır. * Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* EKS Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.