ETLER VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
WORKSHOP İÇERİĞİ
TAZE BAHARATLI DANA LOKUM, TEREYAĞLI PATATES PÜRESİ İLE
DANA ŞİNİTZEL
SALAD BİSTECCA
PANNA COTTA
Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setuplar halinde çalışılmaktadır.
Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
Önemli Bilgiler
* Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır. * Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* EKS Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.