İTALYAN MAKARNALARI VE SOSLARI

19 TEMMUZ 2019

19:00 - 22:00

WORKSHOP ÜCRETİ

170 TL

WORKSHOP İÇERİĞİ

MAKARNA HAMURU NASIL YAPILIR?
DENİZ MAHSÜLLÜ ALFREDO SOSLU TAGLIATELLI
RICOTTA PEYNİRLİ VE CEVİZLİ RAVIOLİ ; NAPOLİTEN SOS İLE
AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ SALATASI (İKRAM)

Önemli Bilgiler
* Programlarımız en az 6 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır. * Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* EKS Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.