Eğitmen Kadrosu

Aydın Demir

27 Aralık 1969 yılında doğdu. Ziyapaşa ilkokulu, 50. Yıl Çağlayan Lisesi ve 50. Yıl Küçükyalı Lisesinde öğrenim görmüştür. Şu anda Cumhurbaşkanlığının Mutfak Koordinatörlüğünü ve danışmanlığını, Konyalı Restaurant Group işletmesinde Coordinator Executive Chef ve Divan Otel - Taksim / İstanbul' un Executive Chefliğini yapmaktadır. Bundan önce sırası ile Changa Restaurant Executive Chef, The Ritz Carlton Hotel Sous Chef...

Burak Arslan

Dede mesleği olan aşçılığa çocukluk yıllarında ilgi duymaya başlamıştır. İlkokuludan sonra Türkiye nin ilk turizm otelcilik okulu olan Ankara Anadolu  Ve Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mutfak bölümünden mezun olmuştur. Lisenin ardından Midpoint, House Cafe, Saphire, Paella, Pinochio, Taco Bella  ve Cratos Premium gibi  1. Sınıf restoran ve otellerin mutfak ekibinde görev almıştır. Ayrıca çalışma hayatını sürdürürken M...

Esat Özata

1980 Kırklareli doğumlu, ilk ve orta okulu İstanbul’ da bitirdi. 15 yaşında aşçı olmaya karar verdi. Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak bölümünden mezun oldu.
Yüksek öğrenimini sırasıyla; Ege Üniversitesi yiyecek- içecek işletmeciliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü tamamladı. Lise yıllarında ka...

Eyüp Kemal Sevinç

Eyüp Kemal Sevinç, baba mesleği olan aşçılığa 1991 yılında başladı. Kısa zamanda çok yol kat ederek Türk mutfağına farklı bir bakış açısı ve ilki kazandırdı. Kariyerine başladığı 1995 yılında, ilk defa düzenlenen ulusal aşçılık yarışmasında Türkiye birincisi seçilerek bu yoldaki hedefine öncülük edecek ilk ödülü kazandı. 1996 yılında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen D&uum...

İbrahim Tavşancı

28 03 1967 Kastamonu da doğdu. Karagümrük İlkögretim Okulundan mezun oldu. İlk is deneyimini 1980 yilinda kilim pastanelerinde basladı. 1991 yılına kadar orada kaldı. 1991 -1995 yillari arasinda Niyazi Çaprazla Nisantasi Ecole Patiseride görev yapti  1995-2008 yillari arasinda Art Cafe de Usta Basi olarak  görev yaptı. 2008-2012  yillari arsinda cafe londonda  pasta sefi olarak meslegine devam etti   kalfalik ustalik  ve Usta ...

Mehmet Yalçınkaya

1988’de orta öğrenimini bitirerek başlamış olduğu mesleki kariyerinde Türkiye’nin üst düzey tesislerinde görev aldı.  
2004 yılında İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı.
2005 yılında Amerika' nın ünlü gurme dergisi "CULINARY" de
Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayınlandı. Yine 2007 yılında aynı derginin internet sitesind...

Mete Alpay
BELÇİKA da‘Turizm&Aşçılık okudu,çalıştı.Kuzey Afrika ve Orta Doğu da
İngiliz Catering firmalarında   tecrübesini geliştirdi.İngilterede kendi
Fransız restaurant ını,Chef patron olarak 5 sene işletti.Türkiye de USAŞ
Izmir Hava Terminal Catering de Müdür olarak 4 sene çalıştı. Daha
sonra İstanbul Swiss Otel bünyesinde SEM Center de yemek dersleri
vermeye başladı. 2004 de MSA Culinary Academy...
Mücahit Çalgam

Bolu Mengen dogumlu olan Mücahit Çalgam asçi olmaya  küçük yaslarda karar verdi. Meslege restorancilikla baslayan Çalgam Istanbul Bagdat Caddesinde genis mutfakli restoranlarda çalisdiktan sonra otelcilige geçis yapti. Yine Istanbul’da bazi otel mutfaklarinda görev alarak meslegini sürdürdü. Son olarak Bakirköy The Green Park Oteli’de junior sous cheflik yapan Çalgam askerlik gö...

Muhittin Fidan

İstanbul doğumludur. Ailesi Bolu Mengen'li olup çocukluğundan beri aile geleneği olan Aşçılık mesleğini icra etmektedir. Eğitimini Türkiye' de tamamladıktan sonra 2006 yılında Niagara College Chef School davetlisi olarak Canada' ya davet edilmiş ve eğitimine orada devam etmiştir. Bu sırada Canada vatandaşı olmaya hak kazanmıştır. Başta Sheraton On The Falls Alacarte Chef olmak üzere Michelin Yıldızlı 2 restaurantında mesleğini icra etmiştir. Canada da ol...

Görüntülenen sonuçlar 1-9 arası ( Toplam 11 Sonuç Bulunmakta)
Sayfa :1 - 2« Geri · İleri