EKS GASTRONOMİ

MEYVELİ PASTA

MEYVELİ PASTA



Malzemeler:


2 adet sade pandispanya
2 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı tozşeker
2 paket pasta kreması
2 su bardağı süt
4 adet şeftali
1 adet kivi



Yapılışı:


Bir kalıbın içine 2 çay bardağı süt ile 2 çorba kaşığı tozşekeri karıştırın. Pandispanyaları sütlü şekerli karışımla ıslatın. 2 paket pasta kremasını 2 su bardağı sütle çırparak hazırlayın. Şeftalilerin kabuklarını soyup, doğrayın. Birinci paketteki pandispanyanın bir parçasına, hazırladığınız kremanın yarısını sürün. Diğer pandispanyayı üzerine kaptın. İkinci paketteki pandispanyayı daha küçük kesip, yapmış olduğunuz pastanın üzerine ortalayarak yerleştirin ve arasına kalan kremadan sürün. Pastayı arzuya göre şeftali ve kivi ile süsleyin. Servis yapın.