“EKS Mutfağın Klasik Türk mutfağına getirdiği modern ve yaratıcı yaklaşım ile uluslararası platformda mutfak kültürümüzün tanıtılmasında da önemli rol oynayan Şef Eyüp, takip ettiği yenilikçi mutfak perspektifi ile çağdaş Türk mutfağının temellerini oluşturmuştur. 

Hazırlanılan yemeklerde taze, mümkün olduğunca az işlenmiş ve mevsiminde üretilmiş yerli üretim ürünlerin yanı sıra Türk pişirme tekniklerinin uygulanmasını tercih ve teşvik eden Şef Eyüp, Türkiye’de bulunan gizli kalmış yöresel ürünlerin gün ışığına çıkarılması ve kullanıma girmesi konusunda da çeşitli çalışmalar sürdürmektedir. ”

“EKS Mutfağın Klasik Türk mutfağına getirdiği modern ve yaratıcı yaklaşım ile uluslararası platformda mutfak kültürümüzün tanıtılmasında da önemli rol oynayan Şef Eyüp, takip ettiği yenilikçi mutfak perspektifi ile çağdaş Türk mutfağının temellerini oluşturmuştur. 

Hazırlanılan yemeklerde taze, mümkün olduğunca az işlenmiş ve mevsiminde üretilmiş yerli üretim ürünlerin yanı sıra Türk pişirme tekniklerinin uygulanmasını tercih ve teşvik eden Şef Eyüp, Türkiye’de bulunan gizli kalmış yöresel ürünlerin gün ışığına çıkarılması ve kullanıma girmesi konusunda da çeşitli çalışmalar sürdürmektedir. ”

Restoran Açmak
Yemekten anlıyorum, yeme- içme sektöründe de çalıştım, üstelik bu alanda eğitim de aldım. Evet bir restoran açmak için hazırım mı diyorsunuz?
Yanılıyorsunuz!  Taşıdığınız tüm bu özellikler sizin için büyük bir avantaj fakat asla yeterli değil. Günümüzde açılan birçok yeni restoranın %70- 80’i benzer birçok sebeplerle kapanmakta. Bir restoran açmak devamını da getirebilmek için, iyi bir planlama ve doğru analiz gibi birçok önemli nokta var.